منظور از بازاریابی پیامکی چیست؟ اصول، اهداف و ویژگی‌های اس ام اس مارکتینگ

بازاریابی پیامکی یکی از روش‌های موثر برای ارتباط با مشتریان و معرفی خدمات یا محصولات به آنها می‌باشد. در این روش شما باید در یکی از سامانه‌های ارائه دهنده پیامک ثبت نام و سپس برای لیست مشترکین خود پیامک انبوه ارسال و خدمات و محصولات خود را به آنها معرفی کنید. این استراتژی به دلیل سادگی استفاده و دسترسی به مشتریان در هر زمان و هر مکانی بسیار محبوب است و در حال حاضر توسط اکثر فروشگاه‌های آنلاین و شرکت‌های…
منظور از بازاریابی پیامکی چیست

بازاریابی پیامکی یکی از روش‌های موثر برای ارتباط با مشتریان و معرفی خدمات یا محصولات به آنها می‌باشد. در این روش شما باید در یکی از سامانه‌های ارائه دهنده پیامک ثبت نام و سپس برای لیست مشترکین خود پیامک انبوه ارسال و خدمات و محصولات خود را به آنها معرفی کنید. این استراتژی به دلیل سادگی استفاده و دسترسی به مشتریان در هر زمان و هر مکانی بسیار محبوب است و در حال حاضر توسط اکثر فروشگاه‌های آنلاین و شرکت‌های بزرگ استفاده می‌شود. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم شما را با بازاریابی پیامکی، اصول، اهداف و ویژگی‌های اس ام اس مارکتینگ به صورت کامل آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

بازاریابی پیامکی چیست؟

بازاریابی پیامکی یا همان اس ام اس مارکتینگ نوعی از بازاریابی تلفن همراه است که به کسب و کارها اجازه می‌دهد پیام‌های متنی را برای مشتریان خود ارسال کنند. این شامل استفاده از سرویس پیام کوتاه برای ارسال پیام‌هایی مانند پیشنهادات تبلیغاتی، تخفیف‌ها، یادآوری‌ها و اعلان‌ها است.

اس ام اس مارکتینگ نسبت به سایر روش‌های تبلیغات همچون ایمیل مارکتینگ دارای مزیت‌های بسیار بیشتری است. یکی از اصلی ترین مزیت‌های آن این است که پیامی که شما برای مخاطب ارسال می‌کنید، به احتمال 98درصد باز و خوانده می‌شود، در صورتی که در ایمیل مارکتینگ به این گونه نیست. بنابراین شانس بیشتری وجود دارد که مخاطب روی پیامک شما اقدام کند. شما می‌توانید از بازاریابی پیامکی برای اطلاع رسانی به مشتریان خود در مورد هر چیزی مانند: تخفیف‌ها، کدکوپن، بروزشدن محصولات و بسیاری از موارد دیگر استفاده کنید. شما همچنین می توانید از بازاریابی پیامکی برای موارد زیر استفاده نمائید:

  • ارسال پیامک برای تبلیغات شخصی
  • ارسال پیامک برای بازاریابی مجدد یا ریمارکتینگ
  • ارسال پیامک برای اطلاع رسانی تخفیف‌ها و پیشنهادات
  • ارسال پیامک جهت شرکت در نظرسنجی

منظور از بازاریابی پیامکی چیست

چرا بازاریابی پیامکی اهمیت دارد؟

پیام‌های متنی به یکی از بهترین راه‌های ارتباط کسب‌و‌کارها با مشتریان تبدیل شده است و برای هر نوع کسب و کاری حائز اهمیت است. در ادامه شما را با مزایای بازاریابی پیامکی آشنا می‌کنیم:

– تحویل مستقیم و فوری پیام به مشترکین

یکی از مهم‌ترین اهمیت‌های بازاریابی پیامکی این است که پیام شما در لحظه به مشترکین تحویل داده می‌شود. میانگین زمان تحویل پیامک برای اکثر اپراتورهای تلفن همراه کمتر از 10 ثانیه است. برندها می توانند پیام های حساس به زمان را فورا ارسال کنند. ارتباط سریع و مستقیم با کاربر نه تنها باعث افزایش فروش می‌شود، بلکه باعث می‌شود آنها نسبت به برند شما وفادارتر شوند.

– نرخ باز شدن بالا

نرخ بازشدن بالای آن باعث شده که بازاریابی پیامکی به یک روش عالی و محبوب نسبت به سایر روش‌ها تبدیل شود. بعد از ارسال شدن پیام به مخاطب، به احتمال 98درصد پیام شما باز و خوانده می‌شود. بنابراین نیازی به نگرانی در خصوص اینکه آیا کاربر پیام را مشاهده می‌کند یا خیر نباید داشته باشید.

– نرخ تبدیل بالا

علاوه بر نرخ بازشدن بالا، پیامک دارای نرخ تبدیل بالایی نیز می‌باشد. به این دلیل که تمامی افراد دارای یک گوشی هوشمند هستند که شبانه روز از آن استفاده می‌کنند، بنابراین بعد از ارسال پیام احتمال بیشتری وجود دارد که کاربر روی آن پیام اقدام انجام دهد. پیام‌های اس ام اس دارای میانگین نرخ پاسخ 45 درصدی در مقایسه با میانگین نرخ پاسخ ایمیل فقط 8 درصد می باشد. برای اینکه پیامک‌های شما تاثیر بیشتری داشته باشند و کاربران ساده‌تر بتوانند روی آن اقدام کنند، بهترین حالت این است که در انتهای پیام یک لینک از صفحه دلخواه خود درج کنید.

– شخصی‌سازی آسان

از آنجایی که پیام‌های بازاریابی شما به صورت مستقیم به پیام‌های دریافتی کاربران ارسال می‌شوند، بنابراین می‌توانید از زبان معمولی و دوستانه استفاده کنید. به جای استفاده از زبان رسمی و سنتی بازاریابی، می‌توانید با لحن دوستانه با آنها صحبت کنید که این میتواند به بهبود ارتباط شما کمک کند. شما همچنین این امکان را دارید تا پیام‌های خود را به شیوه دلخواه سفارشی‌سازی و سپس برای مشترکین خود ارسال نمائید.

– افزایش آگاهی از برند

بازاریابی پیامکی برای افزایش آگاهی از برند عالی است.  پیاده‌سازی پیامک مؤثر بین برندها و کاربران دستگاه‌های تلفن همراه، راهی عالی برای جذب و جذب مشتریان در طول فرآیند خرید است. از آنجایی که کاربران چندین بار در روز پیام‌های متنی خود را چک می‌کنند، بنابراین می‌توانید با ارسال پیام‌های جذاب برند خود را در ذهن آنها جای دهید. پیام‌های شخصی، ثابت و قابل اعتماد نیز می‌توانند اعتماد و وفاداری را در بین مصرف‌کنندگان تقویت کنند.

– بازخورد سریع از مشتریان

می‌توانید با ارسال یک نظرسنجی برای مشتریان از آنها بخواهید تا بازخورد خود را برای شما ارسال کنند. بازخورد مشتریان برای کمک به شرکت‌ها برای بهبود محصولات و خدماتشان ارزشمند می‌باشد. همچنین می‌تواند به شما کمک کند تا در مورد روندهای بازار بیشتر بدانید و ترجیحات مشتری را بهتر درک کنید.

– مقرون به صرفه بودن

بازاریابی پیامکی نسبت به سایر روش‌های تبلیغات دارای هزینه‌های نسبتاً کمتری می‌باشد. از آنجایی که بازاریابی پیامکی از نرخ باز شدن و نرخ تبدیل بلاتری برخوردار است، بنابراین می‌تواند بازده سرمایه گذاری بالایی را به همراه داشته باشد. این باعث می‌شود که ابزاری مقرون به صرفه برای افزودن به استراتژی بازاریابی کلی شما باشد.

– پیاده‌سازی و مدیریت آسان

هنگامی که یک کمپین پیامکی ایجاد کردید، می‌توانید به راحتی عملکرد آن کمپین را پیگیری، مدیریت و بهینه کنید. همچنین با استفاده از اتوماسیون بازاریابی پیامکی، برندها می‌توانند کمپین‌های هدفمند و هوشمندی را ایجاد، برنامه ریزی و خودکار کنند.

– بدون فیلتر هرزنامه

بعد از اینکه پیام خود را برای کاربران ارسال کردید، اصلاً نیازی نیست که نگران باشید که پیام شما به پوشه هرزنامه انتقال داده می‌شود. شما حتی می توانید به بلک لیست کاربران پیامک ارسال کنید.

منظور از بازاریابی پیامکی چیست

انواع کمپین‌های بازاریابی متنی پیامکی

انواع مختلفی از کمپین‌های بازاریابی پیامکی از ساده تا پیچیده وجود دارد. در ادامه دو مورد از مؤثرترین شکل‌ها را به شما عزیزان معرفی می کنیم:

1- کمپین‌های بازاریابی پیامکی تبلیغاتی

کمپین‌های بازاریابی پیامکی تبلیغاتی برای ایجاد علاقه به یک محصول یا خدمات طراحی شده‌اند. آنها می‌توانند شامل تخفیف، کوپن و سایر پیشنهادات ویژه باشند. این نوع کمپین به شما کمک می‌کند تا افراد بیشتری به فروشگاه شما سر بزنند و تبلیغاتی که درج کرده‌اید را مشاهده کنند.

2- کمپین‌های بازاریابی پیامکی معاملاتی

پیام‌های بازاریابی پیامکی معاملاتی در پاسخ به یک رویداد یا اقدام ارسال می‌شوند. این کمپین‌ها اطلاعات حساس به زمان مانند یادآوری قرار، اعلان‌های حمل و نقل، بازنشانی رمز عبور یا انتشار محصول را به مشتری ارائه می‌دهند. از آنجایی که این پیام‌ها به موقع و مرتبط هستند، نرخ باز شدن بالایی دارند و می‌توانند به طور موثری باعث ایجاد تبدیل شوند.

مراحل خرید پنل پیامکی

برای خرید وشروع کار با پنل پیامکی مراحل زیر را دنبال کنید:

– تعیین نیازهای خود

ابتدا باید نیازهای خود را مشخص کنید. این نیازها می‌توانند شامل نوع پیامک‌هایی که می‌خواهید ارسال کنید، تعداد مشتریان یا مخاطبان مورد نظر و نیاز به خدمات خاصی مانند ذخیره شماره موبایل یا ارسال پیامک انبوه باشد.

–  بررسی تعرفه‌ها و قیمت‌ها

برای انتخاب بهترین پنل پیامکی، باید به تعرفه‌ها و قیمت‌های مختلف توجه کنید.

–  بررسی امنیت و کیفیت سامانه

امنیت و کیفیت سامانه پیامکی بسیار مهم است. برای انتخاب بهترین پنل پیامکی، باید به ارائه خدمات با کیفیت و امنیت توجه داشته باشید.

–  مشاهده پشتیبانی سامانه

پشتیبانی سامانه پیامکی نیز یک عامل مهم است. بررسی کنید که سامانه پیامکی مورد نظر شما چه نوع پشتیبانی را ارائه می‌دهد.

–  انتخاب پنل پیامکی

با توجه به نیازهای خود، تعرفه‌ها، امنیت و کیفیت سامانه، پنل پیامکی مناسب خود را انتخاب کنید.

–  ثبت نام و خرید پنل

پس از انتخاب پنل پیامکی مناسب، باید فرآیند ثبت نام و خرید پنل را انجام دهید. این مرحله معمولاً شامل پر کردن فرم ثبت نام و پرداخت هزینه خرید پنل است.

با دنبال کردن این مراحل، می‌توانید به راحتی پنل پیامکی مناسب خود را کنید و با استفاده از آن به ارتباط با مشتریان و مخاطبان خود بپردازید.

سامانه پیامیتو به دلیل تنوع امکانات، امنیت بالا، پشتیبانی سریع و هزینه‌های مقرون به صرفه در حال حاضر یکی از بهترین ارائه دهنده‌های پنل پیامک می باشد. با مراجعه به صفحه سامانه‌های پیامکی پیامیتو می‌توانید انواع پنل‌ها را مشاهده کرده و هریک را مورد بررسی قرار دهید. همچنین در صورت داشتن هر گونه سوال می توانید با شماره 0353364 تماس بگیرید.

خرید پنل پیامکی

مزایای بازاریابی پیامکی

  • فراگیر بودن گوشی‌های همراه
  • نرخ تعامل و تبدیل بالا
  • هزینه های کمتر
  • کاربری ساده
  • سرعت ارسال بالا
  • قابلیت پیگیری و تحلیل بازخورد مخاطب
  • امکان گزارش‌گیری
  • عدم نیاز به تجهیزات پیچیده

اصول مهم در بازاریابی پیامکی

در صورتی که این یک استراتژی موثر است، اما اگر به صورت اصولی و صحیح انجام نشود، نمی‌تواند نتایج مطلوبی برای شما داشته باشد. برای اینکه بتوانید به اهداف خود برسید، به شما پیشنهاد می‌کنم که حتماً اصول بازاریابی که در ادامه به شما توضیح می‌دهیم را مشاهده و از آنها پیروی کنید.

1- محتوای مناسب

محتوای پیامک باید مرتبط و مفید با کسب و کار شما باشد. این می‌تواند اطلاعاتی در مورد محصولات یا خدمات شما، تخفیف‌ها، یا اخبار مرتبط با صنعت شما باشد. محتوای مناسب می‌تواند به افزایش تعامل و تبدیل آن به مشتریان منجر شود.

2- زمان‌بندی مناسب

انتخاب زمان مناسب برای ارسال پیامک می‌تواند تاثیر زیادی در اثربخشی آن داشته باشد. به عنوان مثال، ارسال پیامک در ساعات کاری یا در طول روز معمولاً بهترین زمان‌ها برای انتخاب می باشند.

3- تعامل با مشتریان

بازاریابی پیامکی باید به صورت تعاملی باشد. این شامل پاسخگویی به پیام‌های مشتریان، ارائه پشتیبانی و حل مشکلات آن‌ها است. تعامل مثبت با مشتریان می‌تواند به افزایش اعتماد آن‌ها به شما کمک کند.

4- استفاده از کلیدواژه‌های مناسب

استفاده از کلمات کلیدی مناسب در محتوای پیامک می‌تواند به افزایش دیده شدن آن کمک زیادی کند. این کلیدواژه‌ها می‌توانند مرتبط با محصولات یا خدمات شما باشند یا به مشکلاتی که مشتریان دارند مرتبط باشند.

5- توجه به قوانین و مقررات

بازاریابی پیامکی باید با توجه به قوانین و مقررات محلی و بین‌المللی انجام شود. این شامل استفاده از فرمت‌های مناسب برای پیامک‌ها، ارائه اطلاعات مربوط به مجوز ارسال پیامک و اطمینان از اینکه پیامک‌ها به صورت قانونی و بدون استفاده از محتوای غیرقانونی ارسال می‌شوند، می باشد.

6- آنالیز و بهبود

باید به طور منظم آنالیز کنید که چه نوع پیامک‌هایی بهترین اثربخشی را دارند و بر اساس آن تغییراتی ایجاد نمائید. این می‌تواند شامل تغییر محتوا، زمان ارسال یا حتی روش‌های تعامل با مشتریان باشد.

7- معرفی کسب و کار

یکی از بزرگ‌ترین اشتباهاتی که بسیاری از وب سایت‌ها انجام می دهند این است که در پیامکی که ارسال می‌کنند، کسب و کار یا برند خود را معرفی نمی‌کنند. بنابراین بهتر است در ابتدا یا انتهای پیام نام برند خود را ذکر کنید.

8- اجازه برای ارسال پیامک

برای افزایش اعتماد مشتریان، اجازه گرفتن از آنها برای ارسال پیامک ضروری است. از آنها بخواهید تا در صورتی که تمایل به دریافت پیام دارند، شماره خود را برای شما ارسال کنند. همچنین از ارسال چندین پیامک پشت سرهم خودداری نمائید.

9- استفاده از متن کوتاه

تا حد امکان طول متن را کم در نظر بگیرید و اصول نگارشی و محتوایی را رعایت کنید تا مخاطب بیشتر به متن شما توجه کند.

10- تشویق و جذب مخاطب

برای تعامل بهتر شما باید مشتریان را تشویق به یک اقدام خاص در زمان محدود کنید. می توانید یک پیشنهاد شگفت انگیز ایجاد و زمان استفاده از آن را محدود در نظر بگیرید.

11- پیامک‌های اختصاصی

با ذکر نام کوچک مخاطب و یا نام کاربری آن، مشخص کنید که این پیامک صرفا برای او ارسال شده است. شما می‌توانید با استفاده از خطوط خدماتی اینکار را به سادگی انجام دهید.

12- تقسیم بندی مشترکین

بهتر است مشترکین خود را براساس سن، کشور، نیازمندی‌ها و موارد دیگر گروه بندی کنید و سپس برای هر گروه یک پیام اختصاصی ارسال نمائید.

سامانه پیامیتو

معرفی بهترین استراتژی‌های بازاریابی پیامکی

– فقط برای کسانی که در سایت شما مشترک شده‌اند پیامک ارسال کنید

فقط برای کسانی که به شما اجازه ارسال پیامک را داده اند پیام ارسال کنید. بهترین راه برای انجام این کار این است که یک فرم در وب سایت یا سایر کانال‌های آنلاین خود قرار دهید و از کاربران بخواهید تا در صورتی که تمایل به دریافت انواع تبلیغات، یادآورها و… را دارند، شماره موبایل خود را ثبت کنند. همچنین بعد از اینکه کاربر شماره خود را ثبت کرد، ایده خوبی است که بالافاصله یک پیامک تشکر برای آن ارسال کنید.

– به مشترکین اجازه انصراف از ارسال پیام را بدهید

شما می‌توانید با قرار دادن گزینه لغو اشتراک در متن پیام، انصراف از دریافت پیامک را برای مشتریان آسان کنید.

– نام برند خود را معرفی کنید

در هنگام ارسال پیام حتماً نام برند خود را به کاربران معرفی کنید. در غیر این صورت پیام شما از یک شماره ناشناس ارسال خواهد شد که این اصلاً نمی تواند موثر باشد.

– پیام‌ها را کوتاه و دقیق نگه دارید

برای موفقیت در بازاریابی پیامکی، پیام خود را در محدوده 160 کاراکتر نگه دارید. برای افزایش نرخ باز شدن پیام و کلیک، محتوای غیر ضروری را حذف کنید. برای ارسال یک پیامک عالی و موثر به کاربران می‌توانید از الگوی زیر در متن پیام استفاده کنید:

  • نام شرکت
  • نام مشتری
  • پیشنهاد جذاب و ترغیب کننده
  • یک فراخوان قوی برای اقدام ( مانند لینک)
  • یک گزینه انصراف

– یک استراتژی بازاریابی پیامکی منسجم ایجاد کنید

داشتن ثبات یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت در هر کاری است. یک جدول زمانی برای ارسال پیامک به مشترکین تهیه و طبق برنامه برای آنها پیام ارسال کنید. این نکته را هم در نظر داشته باشید که از ارسال پشت سرهم پیامک به مشترکین خودداری نمائید.

معرفی استراتژی‌های بازاریابی پیامکی

برای اینکه در بازاریابی پیامکی به موفقیت برسید، چند استراتژی خلاقانه و مهم وجود دارد که بهتر است با آنها آشنا شوید.

1- برای مشترکین جدید پیام خوشامدگویی ارسال کنید

هنگامی که مشتری در کمپین بازاریابی پیامکی شما مشترک شد، یک پیام خوشامدگویی برای آن ارسال کنید. این باعث می‌شود که کاربر متوجه شود که در سایت شما به درستی مشترک شده است. پیام‌های خوش آمدگویی نباید طولانی یا پیچیده باشند. به عنوان مثال می‌توانید تنها عبارت “از این که سایت ما را انتخاب کردید متشکریم” را درج و زیر آن نام برند خود را بنویسید. حتی می توانید برای خوشحال کردن کاربران یک کد کوپن یا پیشنهاد ویژه برای آنها در نظر بگیرید.

2- انتشار محصولات جدید را اعلام کنید

یکی دیگر از کاربردهای هوشمند تبلیغات پیامکی، اعلام عرضه محصولات جدید است. برای جذب مجدد مشتریانی که قبلاً از شما خرید انجام داده‌اند، ارسال محصولات جدید می‌تواند یک ایده عالی باشد. همچنین می‌توانید با قرار دادن لینکی در کمپین پیامکی خود، ترافیک را به فروشگاه یا وب‌سایت خود هدایت کنید.

3- سبدهای خرید رها شده را پیگیری کنید

اکثر فروشگاه‌های آنلاین با مشکل رهاشدن سبد خرید مواجه هستند. بازاریابی پیامکی می‌تواند به شما کمک کند تا بخشی از درآمد از دست رفته را با ارسال پیام‌های ترغیب کننده برای مشتریانی که سبدخرید خود را رها کرده اند، بازیابی کنید. به عنوان مثال می توانید به آنها اطلاع دهید که در صورتی که سبدخرید رها شده خود را تکمیل و اقدام به پرداخت کنند، 20درصد تخفیف روی خریدهای بعدی به آنها تعلق خواهد گفت.

4- در صورت موجود شدن مجدد محصولات به مشتریان اطلاع دهید

بازاریابی پیامکی راه‌حلی را برای اطلاع رسانی به مشتریان در صورت بازگشت کالا به انبار ارائه می‌دهد. همچنین می‌توانید در مورد محصولات مشابه یا مرتبطی که ممکن است در معرض فروش قرار گیرند، به مشتریان اطلاع دهید.

5- بازخورد مشتریان را جمع آوری کنید

بازخورد مشتریان برای بهبود کسب‌و‌کار ضروری است. شما می‌توانید از ابزارهای ساخت نظرسنجی برای طراحی نظرسنجی حرفه‌ای استفاده و سپس لینک آن را از طریق پیام کوتاه برای مشترکین خود ارسال کنید و از آنها بخواهید تا در نظرسنجی شرکت کنند. این کار علاوه بر اینکه میزان تعامل مشتریان با شما را افزایش می دهد، بلکه می تواند به بهبود سئوی سایت شما نیز کمک کند.

اس ام اس مارکتینگ برای چه کسب و کارهایی مناسب است؟

اس ام اس مارکتینگ برای کسب و کارهای مختلفی مناسب است و با توجه به نیازهای مختلف کسب و کارها، می‌تواند به صورت موثری استفاده شود. برخی از کسب و کارهایی که استفاده از اس ام اس مارکتینگ برای آن‌ها ضرورت بیشتری دارد و بهتر است حتما روی آن سرمایه‌گذاری کنند عبارتند از:

  • فروشگاه‌های اینترنتی آنلاین: این کسب و کارها می‌توانند از اس ام اس مارکتینگ برای ارتباط با مشتریان خود و ارائه اطلاعات مربوط به محصولات یا خدمات خود استفاده کنند.
  • کسب و کارهای حوزه سفر و گردشگری: این کسب و کارها می‌توانند از اس ام اس مارکتینگ برای ارائه اطلاعات مربوط به ترفندهای سفر، توصیه‌های مکان‌های گردشگری و اطلاعات مربوط به شرایط آب و هوایی و اقامت استفاده کنند.
  • دفاتر رزرو و ثبت‌نام: این کسب و کارها می‌توانند از بازاریابی پیامکی برای ارائه اطلاعات مربوط به رزرو و ثبت‌نام در مکان‌های خود استفاده کنند.این موضوع باعث صرفه جویی در زمان و رفت و آمد برای گرفتن نوبت خواهد شد.
  • کسب و کارهای حاضر در مناطق با اینترنت ضعیف: در این مناطق، اس ام اس مارکتینگ می‌تواند راه موثری برای ارتباط با مشتریان و ارائه اطلاعات باشد.
  • بسترهای شبکه‌های اجتماعی: این کسب و کارها می‌توانند از بازاریابی پیامکی برای ارتباط با کاربران خود و ارائه اطلاعات مربوط به خدمات و محصولات خود استفاده کنند.
جمع بندی: آموزش گام به گام بازاریابی پیامکی

بازاریابی پیامکی یک روش موثر برای ارتباط با مشتریان و افزایش تعامل با آن‌ها است. این روش برای کسب و کارهای مختلفی مناسب است و می‌تواند به صورت موثری برای رسیدن به اهداف مختلف استفاده شود. ما در این مطلب شما را با بازایابی پیامکی، مزایا، اصول و نحوه خرید آشنا کردیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

اولویت بازاریابی پیامکی بر سایر روش های بازاریابی
طبق آمارهای به دست آمده بازاریابی پیامکی به نسبت سایر روش‌های تبلیغات همچون ایمیل، پخش تراکت، شبکه‌های اجتماعی و سایر روش‌های دیگر از درصد پاسخگویی بهتری برخوردار می‌باشد. با ارسال…
پرسونا مشتری چیست
یکی از مهم ترین عواملی که می‌تواند باعث موفقیت هر نوع کسب‌و‌کاری شود، درک نیازها و علاقه مشتریان است. برای اینکه بتوانید در کسب و کار خود موفق شوید و…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

شروع بازاریابی پیامکی

keyboard_arrow_up